Leuke en originele werkervaring voor op je cv

Student Gids

Ben je op zoek naar actief weekend- of vakantiewerk waarbij je buiten bent en vooral zelf het woord mag voeren? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Ons Werelderfgoed is wereldwijd bekend vanwege de molens en gemalen. Hier wordt al bijna duizend jaar geschiedenis geschreven door slim om te gaan met de eeuwige strijd tegen het water. Elk jaar bezoeken honderdduizenden bezoekers van over de hele wereld dit unieke stukje Nederland.

 

Gidsen

Om al onze groepen te kunnen begeleiden, zijn wij per direct op zoek naar jou! Jij hebt gevoel voor het Werelderfgoed en je wilt graag het unieke verhaal van het Nederlandse waterbeheer vertellen. Als gids laat je mensen vanuit alle windstreken zien wat jouw eigen stukje Nederland zo uniek maakt in de wereld.

Ga aan de slag als gids in ons Werelderfgoed

Accepteer de marketing cookies of klik hier om de video te zien.

Lijkt dit je leuk, maar heb je geen idee wat we bedoelen met het Kinderdijkse waterbeheer? Geen probleem! Voordat je jouw eerste tour als gids loopt, zorgen wij door middel van een unieke, gezellige en uiteraard betaalde gidsenopleiding dat je volledig op de hoogte bent van hét verhaal van Kinderdijk.

 

Wat levert het je op?

* Vraag hiernaar tijdens je sollicitatie

Wat neem je mee?

Lijkt het je wat?

Stuur jouw motivatie met werkervaring en je hoort snel van ons. Wil je eerst meer informatie? Neem ook dan contact op: