Deltaconcerten Kinderdijk

Een bijzondere muzikale beleving in de natuur.

Programma

Wegens het succes van vorig jaar zijn de Deltaconcerten dit jaar terug in Unesco Werelderfgoed Kinderdijk. Het thema van deze avond is water en wind.

19:30 uur Inloop
20:15 uur Aanvang concert NEGEN!

Franz Schubert (1797 – 1828) Octet in F, D.803
Adagio – Allegro – Più allegro
Adagio
Andante molto – Allegro – Andante
molto – Allegro molto

Thomas Beijer (1988) La tarde sin mañana
La guitarra
Malagueña
Canción Morena
Caracola
Curva

21:40 uur Einde concert

 

Pynarello

Pynarello is een rebellencollectief gesneden uit flexibel schuimrubber. Pynarello gaat als een wervelwind door de porseleinkast. Klassieke muziek kan anders, avontuurlijker, spontaner, directer, zonder dirigent en zonder bladmuziek. Pynarello is een rebellenclub, een next generation met de grootste talenten van dit moment. Voor de Deltaconcerten brengen ze het programma NEGEN.

In 2022 vierde Pyranello hun 5-jarig jubileum. Alleskunner en kersverse winnaar van de Nederlandse Muziekprijs Thomas Beijer schreven speciaal daarvoor een nieuwe compositie voor 8 Pynarello en tenor Peter Gijsbertsen. Componist Bart Visman schreef als toevoeging een nieuwe aria ‘Who killed cock Robin’. Daar schrijft hij nog een vervolg op. Deze nieuwe noten worden omarmd door delen van het alom geliefde octet van Schubert.

Myrthe Helder & Julia Kleinsmann – viool
Anna Magdalena den Herder – altviool
Emma Kroon – cello
Alberto Monge Mansilla – contrabas
Pablo Bajo Collados – hoorn
Pedro Perez – fagot
Jelmer de Moed – klarinet
Peter Gijsbertsen – tenor

Pynarello

Route & Adres

Op vertoon van uw concertticket kunt u op zaterdag 2 september gratis parkeren op het IHC terrein.

Adres: Smitweg 6, te Kinderdijk.

Ben je van plan om de auto thuis te laten? Lees hier de andere route mogelijkheden naar Kinderdijk.

Aanvullende informatie

Als de regen besluit om met ons mee te doen tijdens het concert, maak je dan geen zorgen! Het team zorgt voor een overkapping, zodat je droog en knus kunt blijven zitten terwijl je jezelf onderdompelt in betoverende melodieën!

Vandaag zijn ons Kinderdijk-café en de Giftshop in het Bezoekerscentrum geopend. Alle andere bezoeklocaties zijn weer vanaf aanstaande vrijdag te bezoeken. Wil jij dit weekend meer uit je bezoek aan Kinderdijk halen? Neem dan een kijkje bij onze Kinderdijk Tour, een gidstour die plaatsvindt op iedere vrijdag en zaterdag in februari.