Deltaconcerten Kinderdijk

Een bijzondere muzikale beleving in de natuur.

Programma

Wegens het succes van vorig jaar zijn de Deltaconcerten dit jaar terug in UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk! Zie hieronder het programma van de avond:

19:00 uur Inloop bij Museummolen Blokweer
20:15 uur Aanvang concert Eric Vloemans & Mark Tuinstra
21:30 uur Einde concert

 

Eric Vloeimans & Mark Tuinstra

Eric Vloeimans is een Nederlandse trompettist en componist die bekend staat om zijn veelzijdige muzikaliteit en unieke stijl, die elementen van jazz, klassieke muziek en wereldmuziek combineert, waarmee hij zowel nationaal als internationaal succes heeft behaald. Samen met Mark Tuinstra, die bekend staat om zijn veelzijdigheid en vaardigheid op de gitaar, nemen ze je mee op een muzikale reis. In ons Werelderfgoed geniet je van hun samenspel met op de achtergrond onze prachtige molens en het geluid van vogels, water en wind.

Eric Vloeimans

Eric Vloeimans

Aanvullende informatie

Om de avond compleet te maken, kunnen bezoekers ervoor kiezen om met het beurtschip de Jantina vanaf het Bezoekerscentrum naar de concertlocatie te varen. Dit biedt een unieke kans om de schoonheid van Kinderdijk vanuit een ander perspectief te beleven, voordat je wordt ondergedompeld in een avond vol muzikale magie. Tickets voor deze combinatie zijn ook hier te koop.

 

Route & Adres

Op vertoon van het concertticket kan je op vrijdag 28 juni gratis parkeren op het IHC terrein. Let op: de concertlocatie is +/- 30 minuten lopen vanaf de parkeerplaats. Maak je gebruik van de Jantina? Dan is dit ongeveer 15 minuten lopen.

Adres: Smitweg 6, te Kinderdijk.

Ben je van plan om de auto thuis te laten? Lees hier de andere route mogelijkheden naar Kinderdijk.