Wat kun je doen in Werelderfgoed Kinderdijk?

Lees het hieronder

In de molens

Twee van onze molens zijn dagelijks geopend voor publiek. Ieder met een eigen, unieke verhaal. Met je entreeticket bezoek je ze allebei.

De rondvaartboot

Met je entreeticket stap je ook op één van onze rondvaartboten. Laat het indrukwekkende Werelderfgoed vanaf het water aan je voorbij glijden.

Kinderen met opa & oma op de rondvaartboot Kinderdijk
Terras Kinderdijk-café

Het mooiste terras

Komend vanaf de dijk loop je recht tegen het Bezoekerscentrum aan van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Geniet van een hapje en drankje én het fraaie uitzicht op het dakterras.

In het Wisboomgemaal

Bezoek het prachtige Wisboomgemaal en inspecteer zelf de indrukwekkende vliegwielen in de machinekamer. De geur van verse smeerolie komt je tegemoet.

Kinderen leren in Wisboomgemaal Kinderdijk
Alles Heeft een Tijd schip in Kinderdijk

Drijvende tentoonstelling

Stap aan boord van de Zuid-Hollandse aak ‘Alles Heeft een Tijd’ en bezoek deze drijvende tentoonstelling in het Werelderfgoed.

Vogeltheater

In het Vogeltheater stellen we 22 hoofdrolspelers uit de Kinderdijkse vogelwereld aan je voor. Het is de toegangspoort voor de ontdekking van de natuur in Werelderfgoed Kinderdijk.

Opa & oma met kinderen in het Vogeltheater Werelderfgoed Kinderdijk

Audiotours

Met onze Kinderdijk app vol audiotours en achtergrondinformatie haal je nog meer plezier uit je bezoek. Extra diepgang onder zeeniveau!

Film

De multi-screenfilm in Hulpgemaal De Fabriek neemt je in vogelvlucht mee door de geschiedenis van Kinderdijk. Waarom heet Kinderdijk eigenlijk Kinderdijk?

Bezoek film Werelderfgoed Kinderdijk

Koop hier je tickets

Vandaag zijn ons Kinderdijk-café en de Giftshop in het Bezoekerscentrum geopend. Alle andere bezoeklocaties zijn weer vanaf aanstaande vrijdag te bezoeken. Wil jij dit weekend meer uit je bezoek aan Kinderdijk halen? Neem dan een kijkje bij onze Kinderdijk Tour, een gidstour die plaatsvindt op iedere vrijdag en zaterdag in februari.