Wat kun je doen in Werelderfgoed Kinderdijk?

Lees het hieronder

In de molens

Twee van onze molens zijn dagelijks geopend voor publiek. Ieder met een eigen, unieke verhaal. Met je entreeticket bezoek je ze allebei.

De rondvaartboot

Met je entreeticket stap je ook op één van onze rondvaartboten. Laat het indrukwekkende Werelderfgoed vanaf het water aan je voorbij glijden.

Het mooiste terras

Komend vanaf de dijk loop je recht tegen het Bezoekerscentrum aan van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Geniet van een hapje en drankje én het fraaie uitzicht op het dakterras.

In het Wisboomgemaal

Bezoek het prachtige Wisboomgemaal en inspecteer zelf de indrukwekkende vliegwielen in de machinekamer. De geur van verse smeerolie komt je tegemoet.

Kinderdijk Kiosk

Geniet tijdens je bezoek van ons ambachtelijk schepijs, een heerlijke verfrissing tijdens je dagje Kinderdijk.

Film

De multi-screenfilm in Hulpgemaal De Fabriek neemt je in vogelvlucht mee door de geschiedenis van Kinderdijk. Waarom heet Kinderdijk eigenlijk Kinderdijk?

Alles Heeft een Tijd schip in Kinderdijk

Drijvende tentoonstelling

Stap aan boord van de Zuid-Hollandse aak ‘Alles Heeft een Tijd’ en bezoek deze drijvende tentoonstelling in het Werelderfgoed.

Vogeltheater

In het Vogeltheater stellen we 22 hoofdrolspelers uit de Kinderdijkse vogelwereld aan je voor. Het is de toegangspoort voor de ontdekking van de natuur in Werelderfgoed Kinderdijk.

Audiotours

Met onze Kinderdijk app vol audiotours en achtergrondinformatie haal je nog meer plezier uit je bezoek. Extra diepgang onder zeeniveau!

Koop hier je tickets

Bezoek jij Kinderdijk deze zomer? Houdt dan rekening met de verschillende wegwerkzaamheden.