Met de touringcar

Reserveren is altijd noodzakelijk!

UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk beschikt over een uit- en instapzone. Touringcars kunnen hier veilig en rustig de groep uit en in laten stappen. Via een korte wandeling door het rietlandschap van het Werelderfgoed, komt men vervolgens aan bij de groepsentree waar onze collega van de receptie de groep opwacht. Daar vindt een toegangscontrole plaats. Voor elke groep wordt een tijdslot afgeblokt. Zo ben je verzekerd van een bezoek aan onze prachtige museummolens en andere bezoeklocaties. Benieuwd wat je allemaal kunt doen in Werelderfgoed Kinderdijk? Check dan snel onze groepsarrangementen voor touroperators.

Coördinaten uit- & instapzone Kinderdijk: 51.889231; 4.640790

 

Parkeren

De chauffeur parkeert tijdens het groepsbezoek de touringcar op de Bus & Camper parking in Nieuw-Lekkerland. Deze parkeerplaats, gelegen aan de dijk, is op 1 KM afstand van de uit- & instapzone te vinden. De kosten hiervan zijn €19,50 per bus en worden bij de boeking in rekening gebracht.

Coördinaten Bus & Camper parking: 51.888184, 4.656303
Adres Bus & Camper parking: Lekdijk 432A, 2957 VC, Nieuw-Lekkerland

Reservering maken?

Onze afdeling reserveringen is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Alleen per mail ingediende verzoeken worden in behandeling genomen.

Bezoek jij Kinderdijk deze zomer? Houdt dan rekening met de verschillende wegwerkzaamheden.