De Kinderdijk app: digitale diepgang onder zeeniveau!

Audiotours in de app

Wie denkt dat Kinderdijk alleen maar om geschiedenis draait heeft het goed mis. Met onze Kinderdijk app vol audiotours en achtergrondinformatie haal je nog meer plezier uit je bezoek aan de molens van Kinderdijk. Download hem nu gratis en geniet van extra diepgang onder zeeniveau!

Tickets

Om te beginnen is de app gratis te downloaden, dus dat is een mooi Hollands begin! De audiotours kun je alleen beluisteren door in de app het nummer in te voeren dat op je entreeticket staat. Zorg voor een koptelefoon of dopjes en een volle batterij, want de Kinderdijk app laat je de geschiedenis beleven met al het moderne gemak dat je nodig hebt. Met onze app voeg je een extra laag digitale diepgang toe aan je dagje Hollandse cultuur onder zeeniveau.

Werkt het nummer op je ticket niet? Loop dan even langs de Receptie in het Bezoekerscentrum.

De app vol diepgang onder zeeniveau

  • Leer alles over Kinderdijk en de omgeving
  • Voeg audiotours toe voor extra avontuur
  • Ga slim op reis met de Kinderdijk app op zak
Kinderdijk App preview

Audiotours & digitale plattegrond

Op je smartphone download je meerdere audiotours, lang en kort, voor kinderen en volwassenen. Wandel tussen de draaiende wieken door terwijl een kenner uit de streek je van alles vertelt over het gebied, de natuur in de polders, de geschiedenis van de streek en natuurlijk over de molens. Een van de meest praktische toepassingen is de digitale kaart van het Werelderfgoed en het gebied daaromheen. Met de Kinderdijk app weet je altijd precies waar je bent, en door op de kaart te tappen vind je bij alle belangrijke punten nog meer handige achtergrondinformatie.

Net wat extra’s tijdens je bezoek

Koppel je entreeticket aan de app en krijg toegang tot alle audiotours

Koop je tickets