Tijd voor vrijwilligerswerk?

Vrijwilligers vormen de ruggengraat van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Het team herbergt momenteel zo’n 250 enthousiastelingen, maar versterking is gewenst.

Heb je altijd al een actieve rol willen spelen in het behoud van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk? Dit is je kans! We zijn momenteel op zoek naar enthousiaste mensen om ons team van vrijwilligers te versterken. Of je nu een passie hebt voor gidsen, varen als schipper, gastvrijheid als host, klussen, of werken achter de kassa, er is voor ieder wat wils!

 

Open dagen

Wil je meer weten over de vrijwilligersmogelijkheden bij Kinderdijk? Kom dan naar één van onze open dagen! Op dinsdag 28 mei van 14.00 tot 16.00 uur en op zaterdag 1 juni van 10.00 tot 12.00 uur verwelkomen we je graag in Werelderfgoed Kinderdijk. Tijdens deze open dagen zal onze Vrijwilligerscoördinator samen met jou aan boord van de rondvaartboot stappen en je een volledig beeld schetsen van alle beschikbare werkzaamheden als gids, schipper, host, kassamedewerker of klusser binnen het Werelderfgoed. Meld je vooraf eenvoudig aan via dit aanmeldformulier.

Aanmelden

Ik meld mij graag aan voor eind mei/ begin juni

Ik ben erbij

Direct contact

Wil je meer te weten komen over vrijwilligerswerk in Kinderdijk, maar komen de open dagen je niet goed uit? Neem dan direct contact op met onze Vrijwilligerscoördinator. Zij vertelt je graag meer over vrijwilligerswerk bij de molens van Kinderdijk.

Mieke de Regt

Mieke de Regt

Kassamedewerker

"Het hele jaar door een vakantiegevoel."

Theo Stoel

Theo Stoel

Gids

"Wij laten je niet alleen de molens van Kinderdijk zien, maar óók de ontwikkeling van waterbeheer in Nederland door de eeuwen heen!"

Ilse van de Straat

Ilse van de Straat

Host

"Energie geven en energie krijgen."

Kees Bezemer

Kees Bezemer

Schipper

"Varen langs de molens is genieten!"

Els Halbmeijer

Els Halbmeijer

Host

"Het delen van ons erfgoed is, alsof de wereld op visite komt."