Tijd voor vrijwilligerswerk?

Vrijwilligers vormen de ruggengraat van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Het team herbergt momenteel zo’n 250 enthousiastelingen, maar versterking is gewenst.

Heb je altijd al een actieve rol willen spelen in het behoud van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk? Dit is je kans! We zijn momenteel op zoek naar enthousiaste mensen om ons team van vrijwilligers te versterken. Of je nu een passie hebt voor gidsen, varen als schipper, gastvrijheid als host, klussen, of werken achter de kassa, er is voor ieder wat wils!

 

Open dagen

Wil je meer weten over de vrijwilligersmogelijkheden bij Kinderdijk? Kom dan naar één van onze open dagen! Noteer hiervoor alvast dinsdagmiddag 20 augustus en zaterdagochtend 24 augustus in je agenda. Aanmelden kan vanaf begin augustus via een aanmeldformulier op deze pagina, wil je nu alvast je aanwezigheid vastleggen? Dan kan dat via een directe mail naar vrijwilligers@molenskinderdijk.nl, onder vermelding van ‘Aanmelden open dag + datum van de open dag’.

Direct contact

Wil je meer te weten komen over vrijwilligerswerk in Kinderdijk, maar komen de open dagen je niet goed uit? Neem dan direct contact op met onze Vrijwilligerscoördinator. Zij vertelt je graag meer over vrijwilligerswerk bij de molens van Kinderdijk.

Mieke de Regt

Mieke de Regt

Kassamedewerker

"Het hele jaar door een vakantiegevoel."

Theo Stoel

Theo Stoel

Gids

"Wij laten je niet alleen de molens van Kinderdijk zien, maar óók de ontwikkeling van waterbeheer in Nederland door de eeuwen heen!"

Ilse van de Straat

Ilse van de Straat

Host

"Energie geven en energie krijgen."

Kees Bezemer

Kees Bezemer

Schipper

"Varen langs de molens is genieten!"

Els Halbmeijer

Els Halbmeijer

Host

"Het delen van ons erfgoed is, alsof de wereld op visite komt."

Bezoek jij Kinderdijk deze zomer? Houdt dan rekening met de verschillende wegwerkzaamheden.