Vrijwilligerswerk in Kinderdijk

Ben jij een liefhebber van natuur of cultuur? Geniet je ervan om tijd door te brengen in de buitenlucht of wil je graag sociale contacten opdoen? Dan ligt er bij de molens van Kinderdijk zeker een mooie uitdaging voor jou! Wij zijn continu op zoek naar vrijwilligers die vanuit verschillende rollen iets bijdragen aan het behoud van dit unieke stukje Nederland.

Vacatures

Als vrijwilliger bij de molens van Kinderdijk ontdek je hoe het is om actief bezig te zijn in de buitenlucht, terwijl je bezoekers van over de hele wereld spreekt en ontmoet.  Onze vrijwilligers leveren een waardevolle bijdrage aan het behoud van dit unieke stukje Nederland. Wij hebben verschillende vrijwilligersposities beschikbaar, zodat je altijd de rol vindt die het beste bij jou past. Bekijk hieronder het overzicht van openstaande vrijwilliger vacatures:

Vrijwilliger worden?

Als vrijwilliger krijg je de kans om deel uit te maken van een geweldig team van enthousiaste en betrokken mensen die gepassioneerd zijn over het behoud van dit prachtige erfgoed. Bovendien bieden we trainingen en begeleiding om je te helpen bij het uitvoeren van je taken als vrijwilliger en om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wil jij graag meer weten en in contact komen met onze Vrijwilligerscoördinator Paola Zimmerman? Vul onderstaand contactformulier in, dan spreken we elkaar snel.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.