Het verhaal van Kinderdijk

Buitenexpositie

Ter ere van ons 25-jarig bestaan als UNESCO Werelderfgoed is er van 25 mei t/m 25 juni een bijzondere buitenexpositie te bewonderen in ons Werelderfgoed.

Bijzonder kijkje

Deze unieke expositie geeft je een bijzonder kijkje in het verleden van ons molengebied. De twaalf geënsceneerde foto’s tonen onze medewerkers en vrijwilligers in authentieke kledij van vroeger en geven op een leuke manier weer hoe het leven er destijds uitzag in Kinderdijk. Door onze eigen medewerkers en vrijwilligers te betrekken bij de expositie, hebben we een unieke en persoonlijke draai kunnen geven aan het bijzondere verhaal van Kinderdijk.

De foto’s zijn te bewonderen op groot formaat in het gras tussen het Wisboomgemaal en Hulpgemaal de Fabriek. Alle foto’s worden voorzien van bijschriften, zodat je nog meer te weten komt over ons UNESCO Werelderfgoed.

Volledig onderdompelen in het verhaal van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk?

Koop dan vandaag nog je tickets

Tickets

Vandaag zijn ons Kinderdijk-café en de Giftshop in het Bezoekerscentrum geopend. Alle andere bezoeklocaties zijn weer vanaf aanstaande vrijdag te bezoeken. Wil jij dit weekend meer uit je bezoek aan Kinderdijk halen? Neem dan een kijkje bij onze Kinderdijk Tour, een gidstour die plaatsvindt op iedere vrijdag en zaterdag in februari.