Foto expositie molenaarsambacht

Tot en met 1 augustus is de reizende expositie van getalenteerde fotograaf Ezra Böhm te bewonderen in ons Bezoekerscentrum.

Deze unieke tentoonstelling presenteert de adembenemende beelden die speciaal gemaakt zijn voor het jubileumboek van de Hollandsche Molen genaamd ‘Van werktuig tot wereldmerk’. Dit boek is uitgebracht ter ere van het 100-jarig jubileum van De Hollandsche Molen, een mijlpaal die de rijke geschiedenis en het belang van de molenindustrie in Nederland viert.

 

Must-see

Of je nu een liefhebber bent van geschiedenis, fotografie of simpelweg geïntrigeerd bent door de magie van de molens, deze expositie is een must-see. Neem de tijd om de tentoonstelling te verkennen, laat je inspireren door de pracht van het molenaarsambacht en ontdek hoe deze eeuwenoude traditie heeft bijgedragen aan het vormen van ons landschap en onze cultuur.

Foto expositie Ezra Bohm

Ticketshop

Mis deze unieke gelegenheid niet! Kom tussen 4 juli en 1 augustus naar het Bezoekerscentrum in Kinderdijk en dompel jezelf onder in de schoonheid van het molenaarsambacht. We verwelkomen je graag in onze ticketshop, waar je deze bijzondere expositie kunt bewonderen.

Bezoek jij Kinderdijk deze zomer? Houdt dan rekening met de verschillende wegwerkzaamheden.