Woensdag 4 en donderdag 5 september

Kajakken Verlichtingsweek

Ontdek de magie van de wereldberoemde molens van Kinderdijk op een unieke en onvergetelijke manier - vanuit een kajak! Laat je betoveren door de schitterende verlichte molens die zich weerspiegelen in het kalme water terwijl je door de sfeervolle boezem vaart.

Of je nu een ervaren kajakker bent of voor het eerst in een kajak stapt, ervaren gidsen staan klaar om je te begeleiden. Geniet van een zorgeloze en veilige ervaring en laat je betoveren door de schitterende verlichte molens vanaf het kabbelende water van de boezem. Maar dat is nog niet alles! Deze kajaktocht bieden we aan in combinatie met een culinaire verwennerij: overheerlijke Churros. Knapperig van buiten en zacht van binnen.

Wij zorgen voor alles! Van kajakmateriaal en veiligheidsuitrusting tot een smakelijke verwennerij. Jij hoeft enkel maar te genieten. We bevelen je wel aan om een (waterdichte) camera mee te nemen, want je zult hier momenten beleven die je absoluut wilt vastleggen en voor altijd wilt koesteren!

De afvaarten

Tijdens dit avontuur op woensdag 4 of donderdag 5 september varen we ongeveer een uur op de boezem, waar we dichtlangs de verlichte molens zullen varen. Er zijn twee beschikbare tijdsloten waaruit je kunt kiezen: 20:00 & 21:15 uur. Zorg ervoor dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent, zodat we je een korte toelichting kunnen geven over het kajakken.

Er zijn slechts 18 plekken per afvaart beschikbaar, dus reserveer snel jouw plekje voor dit onvergetelijke avontuur. Voor slechts €22.50 per persoon kun je genieten van een betoverende kajaktocht langs de verlichte molens. Deze prijs is inclusief de Churros.

 

 

Vaar je mee?

Er is plek voor 18 personen per afvaart.

Tickets
Fotografieworkshop Verlichtingsweek Kinderdijk
Kinderdijk Verlichtingsweek
Kinderdijk Verlichtingsweek

Bezoek jij Kinderdijk deze zomer? Houdt dan rekening met de verschillende wegwerkzaamheden.