Donderdag 7 september

Kajakken Verlichtingsweek

Ontdek de magie van de wereldberoemde molens van Kinderdijk op een unieke en onvergetelijke manier - vanuit een kajak! Laat je betoveren door de schitterende verlichte molens die zich weerspiegelen in het kalme water terwijl je door de sfeervolle boezem vaart.

Of je nu een ervaren kajakker bent of voor het eerst in een kajak stapt, ervaren gidsen staan klaar om je te begeleiden. Geniet van een zorgeloze en veilige ervaring en laat je betoveren door de schitterende verlichte molens vanaf het kabbelende water van de boezem.

Zorg ervoor dat je je (waterdichte)camera meeneemt, want je zult hier momenten beleven die je absoluut wilt vastleggen en voor altijd wilt koesteren. Dit wordt een avontuur waar je nog lang met enthousiasme over zult praten!

De afvaarten

Tijdens dit avontuur op donderdag 7 september varen we ongeveer 45 minuten op de boezem van de Nederwaard, waar we dichtlangs de verlichte molens zullen varen. Er zijn drie beschikbare tijdsloten waaruit je kunt kiezen: 19:45, 20:30 en 21:15 uur. Zorg ervoor dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent, zodat we je een korte toelichting kunnen geven over het kajakken.

Er zijn slechts 16 plekken per afvaart beschikbaar, dus reserveer snel jouw plekje voor dit onvergetelijke avontuur. Voor slechts €15 per persoon kun je genieten van een betoverende kajaktocht langs de verlichte molens. En dat is nog niet alles! De prijs is inclusief een gratis drankje in het gezellige Kinderdijk-café (alcohol uitgesloten). Een perfecte manier om na afloop van de kajaktocht te ontspannen en na te praten over de prachtige ervaring.

Maak je geen zorgen over uitrusting, we zorgen voor zwemvesten en verlichting. Het enige dat je hoeft te doen is comfortabele kleding mee te nemen, zodat je optimaal kunt genieten van dit bijzondere kajakavontuur.

 

Vaar je mee?

Er is plek voor 16 personen per afvaart. UPDATE: Uitverkocht!

Uitverkocht, aanmelden niet mogelijk
Fotografieworkshop Verlichtingsweek Kinderdijk
Kinderdijk Verlichtingsweek
Kinderdijk Verlichtingsweek