Vrijdag 27 oktober

Natuurwandeling

Ontdek de pracht van de natuur met natuurkenner Richard Slagboom

Ter viering van het 25-jarig jubileum als UNESCO Werelderfgoed, organiseert Werelderfgoed Kinderdijk op vrijdag 27 oktober een fascinerende natuurwandeling onder de deskundige begeleiding van Richard Slagboom, een gepassioneerde kenner van de natuur.

 

Over de natuurwandeling

Tijdens deze unieke wandeling nemen we je mee op een ontdekkingsreis door de adembenemende natuurlijke schoonheid van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Richard Slagboom, met zijn jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de flora en fauna, zal je begeleiden bij het verkennen van de verborgen schatten van ons ecosysteem.

Je zult versteld staan van de rijkdom aan planten, dieren en het ecosysteem die in ons gebied gedijen. Deze wandeling is geschikt voor zowel natuurliefhebbers als nieuwkomers die geïnteresseerd zijn in de schoonheid van de natuur.

 

Praktische informatie

Datum: Vrijdag 27 oktober
Tijd: 09.30 – 12.00 uur
Locatie: UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk
Kosten: €7.50 per persoon
Beschikbare plekken: 15

Draag comfortabele wandelschoenen en kleed je naar het weer. We raden aan om een flesje water en eventueel een verrekijker mee te nemen voor een nog betere ervaring.

Mocht het vanwege het weer noodzakelijk zijn om de wandeling te annuleren, dan zal Richard een lezing geven over hetzelfde onderwerp in een binnen locatie. 

 

Hoe je kunt deelnemen:

Om deel te nemen aan deze bijzondere natuurwandeling dien je je vooraf aan te melden. We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus zorg ervoor dat je je op tijd aanmeldt.

Mis deze kans niet om de schoonheid van de natuur te ervaren en meer te leren over de prachtige biodiversiteit in ons gebied. Meld je vandaag nog aan en vier samen met ons 25 jaar UNESCO!

Ticket Natuurwandeling