Paaseieren zoeken

Maak je op voor een gezellige Tweede Paasdag! Op maandag 10 april 2023 kunnen onze jongste bezoekers hun innerlijke ontdekkingsreiziger de vrije loop laten tijdens het zoeken naar kleurrijke paaseieren in en rond Museummolen Blokweer.

Zodra jullie aankomen bij Museummolen Blokweer, ontvangen de kinderen een speciale kaart met daarop 25 kleurrijke eieren die je in en rond de molen kan gaan zoeken. Houd je ogen open en je zoekvaardigheden scherp terwijl je de schilderachtige omgeving van Kinderdijk verkent op zoek naar de verstopte eieren. En heb je alle 25 eieren op de kaart gevonden en afgestreept? Dan krijgen de kids op vertoon van hun volle kaart een leuke verrassing bij de winkel op het molenerf.

Paaseieren zoeken 10 april 2023

Dagje uit

Ontmoet één van onze molenaars terwijl jullie de omgeving verkennen en kom meer te weten over de rijke culturele en historische betekenis van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Mis deze leuke en leerzame ervaring niet! Koop nu je tickets en beleef samen een gezellig dagje uit in Kinderdijk.

Vandaag zijn ons Kinderdijk-café en de Giftshop in het Bezoekerscentrum geopend. Alle andere bezoeklocaties zijn weer vanaf aanstaande vrijdag te bezoeken. Wil jij dit weekend meer uit je bezoek aan Kinderdijk halen? Neem dan een kijkje bij onze Kinderdijk Tour, een gidstour die plaatsvindt op iedere vrijdag en zaterdag in februari.