Paaseieren zoeken

Maak je op voor een gezellige Tweede Paasdag! Op maandag 1 april 2024 kunnen onze jongste bezoekers hun innerlijke ontdekkingsreiziger de vrije loop laten tijdens het zoeken naar kleurrijke paaseieren in en rond Museummolen Blokweer.

Zodra jullie aankomen bij ons Bezoekerscentrum of Museummolen Blokweer, ontvangen de kinderen een speciale kaart met daarop 12 verschillende eieren die je in en rond de molen kan gaan zoeken. Maar let op: één ei is niet verstopt. Houd je zoekvaardigheden scherp terwijl je de schilderachtige omgeving van Kinderdijk verkent op zoek naar de verstopte eieren. Heb jij het ontbrekende ei gevonden? Dan krijgen de kinderen op vertoon van de de ingevulde kaart een leuke verrassing bij de winkel op het molenerf.

Paaseieren zoeken 2024

Dagje uit

Ontmoet één van onze molenaars terwijl jullie de omgeving verkennen en kom meer te weten over de rijke culturele en historische betekenis van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Mis deze leuke en leerzame ervaring niet! Koop nu je tickets en beleef samen een gezellig dagje uit in Kinderdijk.