Rondvaart langs de verlichte molens

Van 1 tot en met 9 september (met uitzondering van zondag 3 september) worden de negentien molens tijdens de donkere uurtjes vol in het licht gezet. Elk jaar weer een fenomenaal gezicht. Wij bieden elke avond de mogelijkheid om de verlichte molens van nog dichterbij te bewonderen.

Wie onze prachtige hoofdrolspelers van nóg dichterbij wil bewonderen moet zeker een ticket kopen voor één van onze rondvaartboten. Stap aan boord en laat de prachtig verlichte molens vanaf het water aan je voorbij glijden. De rondvaartboot Hopper is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Tickets bestel je eenvoudig online. Zo heb je gegarandeerd een plekje aan boord! Een ticket is inclusief een voucher voor een drankje in het Kinderdijk-café en een host aan boord die je alles vertelt over de geschiedenis van Kinderdijk.

ELKE AVOND

Rondvaart Hopper

Prijs: Volwassenen € 9,95, kind 4-12 jaar € 4,95, kind 0-3 jaar gratis

Duur: Een halfuur, inclusief in- en uitstappen.

Tijden: Elk kwartier tussen 20:30 en 21:45 uur. Op vrijdag en zaterdag tot 22:15 uur.

 

Rondvaart Jantina

Prijs: Volwassenen € 11,95, kind 4-12 jaar € 5,95, kind 0-3 jaar gratis

Duur: drie kwartier, inclusief in- en uitstappen.

Tijden: 20:30, 21:15 en 22:00 uur.

 

Beide rondvaarten zijn inclusief: Een voucher voor een drankje in het Kinderdijk-café en een host aan boord die je alles vertelt over de geschiedenis van Kinderdijk.

Tickets
Rondvaart Verlichtingsweek Kinderdijk

Accepteer de marketing cookies of klik hier om de video te zien.

Parkeermogelijkheden

Tijdens de Verlichtingsweek is het parkeren nèt iets anders geregeld dan wanneer je overdag het Werelderfgoed komt bezoeken. Ga voorbereid op pad en lees hier alle mogelijkheden.

Vandaag zijn ons Kinderdijk-café en de Giftshop in het Bezoekerscentrum geopend. Alle andere bezoeklocaties zijn weer vanaf aanstaande vrijdag te bezoeken. Wil jij dit weekend meer uit je bezoek aan Kinderdijk halen? Neem dan een kijkje bij onze Kinderdijk Tour, een gidstour die plaatsvindt op iedere vrijdag en zaterdag in februari.