Schilderworkshop

Stap binnen in de wereld van kleuren en creativiteit terwijl we je meenemen op een artistiek avontuur. Op zaterdag 22 juli bieden we jou de unieke kans om je innerlijke kunstenaar te ontdekken en je eigen meesterwerk te creëren te midden van ons Werelderfgoed.

Of je nu een ervaren schilder bent of nog nooit een penseel hebt vastgehouden, deze workshop is geschikt voor alle niveaus. Ciska de Vries, een getalenteerde en lokale kunstenaar, zal je begeleiden bij elke stap van het proces, van het mengen van kleuren tot het aanbrengen van de laatste penseelstreek.

Horizon verbreden

Dompel jezelf onder in de inspirerende sfeer van deze workshop, omringd door gelijkgestemde kunstliefhebbers en onder de deskundige begeleiding van Ciska van Cisarts. Het is de perfecte gelegenheid om je horizon te verbreden en jouw artistieke vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Geen ervaring vereist

De workshop zal bestaan uit het schilderen van een doek met acrylverf. Voor deelname aan deze workshop is geen schilderervaring vereist en alle benodigde materialen worden verstrekt. Let wel op dat je oude kleding aantrekt, omdat acrylverf lastige vlekken geeft.

 

Bij goed weer vindt de workshop plaats op een unieke buitenlocatie te midden van ons prachtige Werelderfgoed. Mocht het weer niet helemaal meewerken, dan hebben we altijd nog een mooie overdekte locatie tot onze beschikking.

Overwaard molens Kinderdijk

Tickets

Dus waar wacht je nog op? Neem de penseel in je hand en laat je creatieve vonk overslaan tijdens onze boeiende schilderworkshop. Reserveer nu je tickets en maak je klaar om je artistieke talenten te ontdekken en te laten bloeien!

De workshop gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen.

Koop hier je tickets

Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!

Tickets