Tasty Day

Op zoek naar een leuk dagje uit met heerlijke hapjes? Op Zaterdag 8 juni organiseert UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk een Tasty Day! Beleef een kleine culinaire reis rondom onze prachtige Museummolen Nederwaard en ontdek de smaakvolle tradities van Nederland, omlijst door gezellige activiteiten voor het hele gezin.

Ontdek de smaken van traditionele Nederlandse hapjes terwijl je langs het sfeervolle kraampje struint op het molenerf van Museummolen Nederwaard. Hier kun je jezelf onderdompelen in de verscheidenheid aan kazen uit de regio, broden en gerookte paling. En vergeet niet je zoetekauw te verwennen bij de snoepkraam met authentieke stroopwafels en andere lekkernijen. Alle hapjes op molenerf Nederwaard zijn verkrijgbaar voor een kleine prijs.

 

Op zoek naar een kleine zoetigheid voor onderweg? Stap dan aan boord van onze Hopper!

Sjoelen

Smullen en spelen

Bij de Tasty Day draait het niet alleen om het verwennen van je smaakpapillen, maar ook om het voeden van je innerlijke kind met ouderwets, Hollands vermaak! Daag je gezelschap uit voor een potje sjoelen of leer de kunst van het steltlopen. Meer zin in een zoete uitdaging? Laat zien hoe behendig je bent bij het koekhappen! Een klassieker waar iedereen van geniet.

 

Voor onze jonge bezoekers is er een plekje waar zij zelf cakejes kunnen versieren. Ze kunnen zich creatief bezig houden terwijl ze genieten de gezellige sfeer in en rondom Hulpgemaal de Fabriek.