Wind- & Waterpret Knutselmiddag

Zoek jij nog een leuke activiteit om te doen tijdens de meivakantie? Wij verwelkomen onze jonge bezoekers om deel te nemen aan onze Wind- & Waterpret knutselmiddag!

Wat kun je verwachten?

Van 29 april tot en met 9 mei, op maandag tot en met donderdag, van 13.00 tot 17.00 uur, nodigen we je uit voor onze knutselmiddagen Onze knutselmiddag staat volledig in het teken van het thema Wind & Waterpret, waarbij kinderen de mogelijkheid krijgen om te kiezen tussen het bouwen van hun eigen zeilboot of het creëren van een prachtige windmolen.

Onder begeleiding van onze enthousiaste vrijwilligers kunnen de jonge bezoekers hun creatieve talenten de vrije loop laten en hun eigen fantasie tot leven brengen. Of ze nu kiezen voor een avontuur op water met een zelfgebouwde zeilboot of voor het ontdekken van de kracht van de wind met een kleurrijke windmolen. Wij verzekeren je van een middag vol creativiteit en plezier!

 

Waar?

Aan de picknicktafels tussen de Fabriek en het Wisboomgemaal. Bij regenachtig weer verplaatst de activiteit naar de Fabriek.

 

Jouw bezoek

Maak je dag compleet naast deze knutselmiddag en bezoek met jouw ticket onze Museummolens om alles te weten te komen over het waterbeheer in Kinderdijk.

Bestel hier eenvoudig je tickets!