Het mooiste uitzicht van Zuid-Holland

Avonturen beleven maakt hongerig, dus wie een bezoek brengt aan ons Werelderfgoed heeft nieuwe brandstof nodig. Tijd voor een lekker broodje, een ijsje of een drankje!

Het Kinderdijk-café is een heerlijke plek om even te ontspannen tijdens je bezoek aan het Werelderfgoed. Na een tour met de rondvaartboot en een bezoek aan onze museummolens en gemalen is het tijd voor wat lekkers! Van een heerlijke cappuccino met havermelk tot een lokaal gebrouwen biertje, je vindt het in het Kinderdijk-café.

 

Mooiste uitzicht van Zuid-Holland

Bij mooi weer is het prachtige buitenterras boven het water de perfecte plek om even tot rust te komen. Je hebt hier, al zeggen wij het zelf, het mooiste uitzicht van Zuid-Holland en misschien wel Nederland.

Terras Kinderdijk-café Werelderfgoed Kinderdijk

Geniet op het terras van het uitzicht tijdens een heerlijk kopje koffie of lokaal biertje

Prinses Beatrix

Het Bezoekerscentrum, met daarin o.a. het Kinderdijk-café, is in 2019 geopend door prinses Beatrix. De bouw was onderdeel van de herontwikkeling van de entreezone van het Werelderfgoed. Naast het Kinderdijk-café, vind je hier ook de Giftshop en onze Receptie/ VVV informatiepunt. Vergeet ook niet om even naar het dak te gaan om te genieten van een fenomenaal panorama uitzicht over het gebied met daarin de negentien molens van Kinderdijk!

De auteur

Lisanne Vermaas

Lisanne Vermaas

Allround Marketeer

lisannevermaas@molenskinderdijk.nl

Bezoek jij Kinderdijk deze zomer? Houdt dan rekening met de verschillende wegwerkzaamheden.