Opening van de Kinderdijk Kiosk

Trots kondigen we de opening aan van onze nieuwste bezoeklocatie, gevestigd in het voormalige Windkracht 4 pand in Kinderdijk.

De nieuwe locatie, genaamd Kinderdijk Kiosk, belooft een mooie toevoeging te worden naast het al bestaande Bezoekerscentrum. De Kiosk zal met name bezoekers van de Waterbus, fietsers en wandelaars verwelkomen voor onder andere tickets en meer informatie over ons prachtige molengebied.

 

Info en tickets

“We zijn blij om deze nieuwe locatie te openen en onze diensten uit te breiden naar het voormalige Windkracht 4 pand,” aldus Peter-Jan van Steenbergen, directeur van Stichting Werelderfgoed Kinderdijk. Megan Herremans, Filiaalcoördinator Kinderdijk Kiosk, voegt daaraan toe: “De Kiosk zal niet alleen een plek zijn waar bezoekers tickets en informatie over ons gebied kunnen krijgen, ze kunnen hier ook terecht voor wat lekkers, zoals schepijs en mooie souvenirs.”

Opening Kinderdijk Kiosk

De officiële opening werd gedaan door Peter-Jan van Steenbergen en Megan Herremans

Opening Kinderdijk Kiosk
Opening Kinderdijk Kiosk
Opening Kinderdijk Kiosk

Puntjes op de ‘i’

De afgelopen tijd hebben medewerkers en vrijwilligers van Stichting Werelderfgoed Kinderdijk hard gewerkt om de ruimte een make-over te geven. Momenteel worden de laatste puntjes op de i gezet, maar we zijn ontzettend blij om vanaf vandaag bezoekers te kunnen ontvangen in de ‘Kinderdijk Kiosk’.

 

Voor meer informatie over de Kinderdijk Kiosk en de diensten die worden aangeboden, nodigen we je graag uit om langs te komen op Molenstraat 236 tijdens je bezoek aan UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk!

De auteur

Lisanne Vermaas

Lisanne Vermaas

Allround Marketeer

lisannevermaas@molenskinderdijk.nl

Bezoek jij Kinderdijk deze zomer? Houdt dan rekening met de verschillende wegwerkzaamheden.