Tijdelijke buitenexpositie

Ter ere van ons 25-jarig jubileum als UNESCO Werelderfgoed hebben wij vandaag een unieke buitenexpositie geopend. Deze expositie toont foto’s van onze medewerkers en vrijwilligers in authentieke kleding van vroeger. Kom jij ook een kijkje nemen in het verleden van het molengebied?

Het verhaal in beeld

De twaalf geënsceneerde foto’s, elk met een eigen bijschrift, vertellen het verhaal van het leven vroeger in ons molengebied. Met de foto’s op groot formaat in het gras tussen het Wisboomgemaal en Hulpgemaal de Fabriek, kunnen bezoekers zich onderdompelen in onze unieke geschiedenis en de prachtige omgeving van Kinderdijk ervaren.

Opening buitenexpositie Kinderdijk

De expositie is vanaf vandaag een maand lang te bezichtigen. Het is een geweldige kans om Kinderdijk te bezoeken en te zien hoe het molenaarsleven er vroeger uitzag. Mis deze unieke kans niet en kom een kijkje nemen in het verleden van Kinderdijk!

 

Persoonlijke draai

Deze buitenexpositie is niet alleen een geweldige manier om ons 25-jarig bestaan als UNESCO Werelderfgoed te vieren, maar het is ook een eerbetoon aan de mensen die zich dag in dag uit inzetten om dit erfgoed te beschermen en te behouden. De medewerkers en vrijwilligers van Kinderdijk hebben een bijzondere persoonlijke draai gegeven aan de expositie door zelf gefotografeerd te worden. Hierdoor is het niet alleen een historisch overzicht, maar toont deze expositie ook de betrokkenheid van onze medewerkers en vrijwilligers bij het behoud van ons unieke stukje Nederland.

Waarom wachten?

Verzeker jezelf vandaag nog van een onvergetelijke ervaring!

Tickets

De auteur

Lisanne Vermaas

Lisanne Vermaas

Allround Marketeer

lisannevermaas@molenskinderdijk.nl