Met de camper

Parkeren of overnachten?

Een campertour door Nederland is niet compleet zonder een bezoek aan Werelderfgoed Kinderdijk. Bereid je wel goed voor, want de camper is op veel plekken in Kinderdijk niet welkom. Waar kun je wel parkeren en overnachten?

Parkeren

Bus &  Camper parking 
Adres: Lekdijk 432A, 2957 VC, Nieuw-Lekkerland.
Deze parkeerplaats ligt op 2 KM afstand van de entree van het molengebied. Tijdens de wandeling of fietstocht naar de molens geniet je van begin tot eind van het zicht op ons mooie Werelderfgoed. Parkeren is mogelijk van 8.00 tot 20.00 uur en kost € 12,50 per camper, overnachten is hier niet toegestaan.

Het is mogelijk om een fiets te huren bij de beveiliger. Kosten hiervoor zijn € 5 per fiets en een kinderzitje erbij kost € 1.

Wel even je plek vinden voor je kan gaan slapen

Overnachten

Overnachten in een camper in Kinderdijk is niet toegestaan. Als u de nacht door wilt brengen, adviseren wij het volgende:

Camper Park Kinderdijk 
Adres: Poldersemolenweg 6, 2952 BP Alblasserdam.
Ruime verblijfplaatsen met alle voorzieningen zoals sanitair, elektra en wifi. Fietsafstand naar de molens: 5,3 km.

Camping Landhoeve 
Adres: Lekdijk 15, 2957 CA  Nieuw-Lekkerland.
Landelijke gelegen minicamping voor campers, caravans en tenten. Comfortabel overnachten met sanitaire voorzieningen, wifi en meer. Fietsafstand 6,5 km.

Vertoeven bij Verhoeven
Adres: Oosteinde 8, 2969 AS Oud-Alblas.
Kamperen bij de boer. Verharde camperplaatsen op een boerencamping, met een sanitaire ruimte die douches en toiletten bevat. Fietsafstand 10,5 km.

Farm Nescio
Adres: Elzenweg 19, 2971 LA Bleskensgraaf.
Verharde camperplaatsen inclusief stroom gelegen bij een hightech veehouderijbedrijf. Fietsafstand 13 km.

Campererf Kweetal
Adres: Landscheiding 4, 4209 DH Schelluinen.
Camperplaats bij een camping in een mooie rustige omgeving. Camping is open van 15 april t/m 31 oktober. Fietsafstand 27 km.