Geniet van een drankje met uitzicht op de molens

Het mooiste uitzicht van Zuid-Holland

Komend vanaf de dijk loop je recht tegen het Bezoekerscentrum aan van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Hier helpen onze medewerkers je op weg, geniet je van een adembenemend uitzicht.

Kinderdijk-café

In het Kinderdijk-café kan je heerlijk ontspannen. Rust uit terwijl je geniet van een lekker kopje koffie, een (non-)alcoholische drankje, of een broodje terwijl je uitkijkt over de molens. Bij mooi weer is het prachtige buitenterras boven het water een uitstekende plek om even tot rust te komen. De toiletten bevinden zich in de kelder (trap naar beneden in de Giftshop).

Terras Kinderdijk-café Werelderfgoed Kinderdijk
Terras Kinderdijk-café Bezoekerscentrum

Giftshop

Ook vind je op de begane grond een Giftshop, vol met (duurzame) producten die symbool staan voor Holland en Kinderdijk. En vergeet zeker niet om even naar boven te gaan om te genieten van een fenomenaal uitzicht over het gebied met daarin de negentien molens van Kinderdijk!

Giftshop Kinderdijk - Nijntje

Neem iets typisch Hollands mee uit onze Giftshop

Vandaag zijn ons Kinderdijk-café en de Giftshop in het Bezoekerscentrum geopend. Alle andere bezoeklocaties zijn weer vanaf aanstaande vrijdag te bezoeken. Wil jij dit weekend meer uit je bezoek aan Kinderdijk halen? Neem dan een kijkje bij onze Kinderdijk Tour, een gidstour die plaatsvindt op iedere vrijdag en zaterdag in februari.