Arrangement - 90 minuten

Duiker

De indrukwekkende molens vanaf het water aan je voorbij zien glijden kan met arrangement Duiker. De rondvaartboot brengt je naar één van de Museummolens.

Boottocht

Vanaf het water bewonder je onze iconen nog dichterbij tijdens de 30-minuten durende boottocht. De multi-screen film in Hulpgemaal De Fabriek neemt de groep in vogelvlucht mee door de geschiedenis van Kinderdijk. Vervolg de reis door de tijd met een bezoek aan het monumentale Wisboomgemaal, dat dateert uit 1868. Sluit het bezoek af door te ontdekken hoe molenaarsfamilies vroeger leefden in een van de Museummolens.

Museummolen Nederwaard - Werelderfgoed Kinderdijk

Iets extra’s?

Wil je nog meer diepgang? Dan is het aan te raden om jullie te laten rondleiden door één van onze gidsen. Ervaar het verhaal van wind, wieken en waterkracht aan de hand van het verhaal van een lokale expert. Door een gids te reserveren voeg je een extra dimensie toe aan een fascinerend dagje Hollandse geschiedenis.

Arrangement aanvragen

Heb je vragen over het aanvragen van een arrangement? Wij zijn elke dag bereikbaar van 09.00 - 17.00 op +31 78 6912830

Contact opnemen
Summary

Vandaag zijn ons Kinderdijk-café en de Giftshop in het Bezoekerscentrum geopend. Alle andere bezoeklocaties zijn weer vanaf aanstaande vrijdag te bezoeken. Wil jij dit weekend meer uit je bezoek aan Kinderdijk halen? Neem dan een kijkje bij onze Kinderdijk Tour, een gidstour die plaatsvindt op iedere vrijdag en zaterdag in februari.