Nieuwe leden Raad van Toezicht

Op dinsdag 27 februari zijn Arjan Driesprong, Martine Sonneveld en Hans van Houwelingen benoemd tot nieuwe leden van de Raad van Toezicht (RvT) van Stichting Werelderfgoed Kinderdijk. Zij volgen hiermee André Borgdorff, Wim van Leussen en Steven van Nieuwenhuijzen op, die na 8 jaar afzwaaien. André Tukker is de nieuwe voorzitter van de Raad.

Met deze nieuwe leden wordt de Raad van Toezicht op een verantwoorde manier vernieuwd, met behoud van de juiste teamspirit en een evenwichtig palet van ervaring, vaardigheden en kennisgebieden. Graag stellen we de nieuwe leden hieronder kort voor.

(Vice)Voorzitter

De nieuwe leden vormen samen met de nog zittende leden André Tukker en Sandra Bechtholt de nieuwe Raad van Toezicht. In de nieuwe samenstelling wordt André Tukker de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht, terwijl Sandra Bechtholt vicevoorzitter wordt.

De nieuwe samenstelling van de RvT met onze directeur-bestuurder

Adviserende rol

De RvT is samen met de directeur-bestuurder verantwoordelijk voor het algemeen beleid van de stichting. Zij heeft een adviserende rol en klankbordfunctie en houdt de vinger aan de pols bij lopende zaken en nieuwe ontwikkelingen. De leden verrichten hun werkzaamheden onbezoldigd.

Achtergrond Raad van Toezicht leden

Lees meer over onze RvT leden en hun betrokkenheid bij onze missie en visie

Lees meer

De auteur

Lisanne Vermaas

Lisanne Vermaas

Allround Marketeer

lisannevermaas@molenskinderdijk.nl