Met de auto

Met de auto naar UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk? Bezoekers aan het Werelderfgoed parkeren de auto aan de Marineweg in Alblasserdam.

Park & Ride

Matrixborden in Alblasserdam wijzen je de weg naar het parkeerterrein. Vanaf daar rijden dagelijks (tussen 9.00 en 18.00 uur) shuttlebusjes van en naar de entree van het molengebied. Snel en makkelijk.

Adres: Marineweg 3, Alblasserdam

 

Park & Bike

Bij aankomst op de parkeerplaats in Alblasserdam is het naast de shuttlebus ook mogelijk om het Werelderfgoed per fiets te bezoeken. Deze optie zit, voor alle inzittenden, bij de prijs inbegrepen. Fiets over de dijk, richting de molens en ontdek dit prachtige gebied vanaf je tweewieler!

 

Parkeerticket

De kosten voor het parkeren, inclusief het vervoer met de shuttlebus of fiets naar Kinderdijk, zijn € 9,50 per auto. Dit geldt voor alle inzittenden van de auto. Bestel je parkeerticket eenvoudig online bij het aanschaffen van je entreeticket.

Accepteer de marketing cookies of klik hier om de video te zien.

Met de camper?

De camper kan op een paar plekken rondom Werelderfgoed Kinderdijk geparkeerd worden. Meer informatie voor campers vind je op deze pagina.